Bizden Haberler

GÖNÜLLÜLERİMİZE ŞÜKRAN YEMEĞİ
GÖNÜLLÜLERİMİZE ŞÜKRAN YEMEĞİ

İBB Sesli Kütüphaneye uzun yıllardır emek veren ve en çok kitap okuyan 100 gönüllü okuyucumuz aileleri ile birlikte yemeğe davet edildi. Gönüllüler onuruna verilen yemeğe katılan İBB Kütüphane ve Müzeler Müdürü Sayın Ramazan Minder tarafından yapılan konuşmada gönüllülerimize teşekkür edilerek , şükranlarımızın ifadesi olarak kendilerine plaket takdimi yapıldı.

Müdürümüz Ramazan Minder gönüllü okuyucularımıza plaketlerini takdim ediyor.Müdürümüz Ramazan Minder gönüllü okuyucularımıza plaketlerini takdim ediyor.Müdürümüz Ramazan Minder gönüllü okuyucularımıza plaketlerini takdim ediyor.