Bizden Haberler

UÇURTMA MÜZESİ
UÇURTMA MÜZESİ

Yaşları 7-16 arası olan 15 görme engelli çocuğumuzla ile birlikte Üsküdar'da bulunan Uçurtma müzesine gidildi. Uçurtma müzesinde uçurtma yapımını öğrenen çocuklarımız Uçurtma müzesi kurucusu Mehmet Naci Aköz'ın yardımı ile birlikte Üsküdar sahilinde uçurtmalarını uçurdular .Hep beraber sahilde yapılan piknik ile devam eden etkinlik sonrası çocuklarımız mutlu bir şekilde evlerine döndüler .

üyelerimizle uçurtma müzesini ziyaret edip, uçurtma uçurduküyelerimizle uçurtma müzesini ziyaret edip, uçurtma uçurduküyelerimizle uçurtma müzesini ziyaret edip, uçurtma uçurduküyelerimizle uçurtma müzesini ziyaret edip, uçurtma uçurduk