ÜYE OL GİRİŞ YAP ANASAYFAYA DÖN

Bizden Haberler

BAHÇEMİZDE KAHVALTI
BAHÇEMİZDE KAHVALTI

Eğitim- Öğretim yılının başında İBB Sesli Kütüphane gönüllülerinin desteği ile başlattığımız özel derslerimizi sene sonunun gelmesi ile birlikte yapılan kahvaltı organizasyonu ile sonlandırdık. Yıl boyunca gönüllülerimizden özel ders desteği alan yaklaşık 25 görme engelli öğrenci ve ailelerinin katıldığı kahvaltıya eşlik eden etüt gönüllüsü hocalarımızla birlikte yapılan kahvaltının ardından Eylül ayında tekrar görüşmek umuduyla vedalaştık.

üyelerimizle kütüphanemizde kahvaltıüyelerimizle kütüphanemizde kahvaltı üyelerimizle kütüphanemizde kahvaltı