Bizden Haberler

MEB SARIYER VEYSEL VARDAL GÖRME ENGELLİLER OKULU
MEB SARIYER VEYSEL VARDAL GÖRME ENGELLİLER OKULU

İBB Sesli Kütüphane olarak MEB Sarıyer Veysel Vardal Görme Engelliler Okulu Karne Şenliğine katıldık. Veysel Vardal Görme engelliler okulunda eğitim gören 7-14 yaş arası 84 öğrencinin her biri için özel olarak hazırlanan 20 adet sesli kitap hafıza kartlarına yüklenerek karne hediyesi olarak takdim edildi. Gönüllümüz İpek Darga tarafından çocuklara yaptırılan temel egzersizlerin ardından çocuklar dilek balonları uçurdu. Keyifle geçen şenlik sırasında ikramımız olan dondurmalarla çocukların neşesine neşe katıldı.

Veysel Vardal Görme Engelliler Okulu'nun mezuniyet törenine katıldıkVeysel Vardal Görme Engelliler Okulu'nun gösterisiSarıyer İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz ve Altınokta Körler Derneği yetkilileri öğrencilere hediyelerini takdim ediyor.Veysel Vardal Görme Engelliler Okulu'nun kep atma töreni