İstanbul Görme Engelliler Bilgi Merkezi Projesi'ne Verimlilik Ödülü
Kütüphanemiz İstanbul Görme Engelliler Bilgi Merkezi Projesi ile “2017 Verimlilik Proje Ödülleri”nde Kamu kategorisinde ödüle layık görülmüştür.
İstanbul Görme Engelliler Bilgi Merkezi Projesi'ne Verimlilik Ödülü

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak ülkemizin rekabet gücünün artırılmasına yönelik verimlilik ile ilgili çalışmalarımız kapsamında, her ölçekteki işletmelerimizin verimlilik artışlarını desteklemek ve bu alanda gerçekleştirilen projeleri teşvik etmek amacıyla her yıl “2017 Verimlilik Proje Ödülleri” verilmektedir.

İşletmelerde verimli çalışmanın önem ve gereğine dikkat çekmenin yanı sıra, verimlilik bilincinin ve iyi uygulama örneklerinin yaygınlaşmasına katkıda bulunacak bu ödüller ile bilgi ve tecrübe paylaşımını artırmayı, verimlilik arttırıcı projeleri kamuoyuna duyurmayı ve uygulanmış projelerin sağladığı faydaları daha iyi tanıtma fırsatı buldukları verimlilik ödülleri yarışmasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kütüphane ve Müzeler Müdürlüğü tarafından yürütülen "İstanbul Görme Engelliler Bilgi Merkezi Projesi" kamu kurumları kategorisinde ödüle layık görülmüştür.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kütüphane ve Müzeler Müdürlüğü adına proje Koordinatörü Esra KORKMAZ ve proje ekibi ödülü Bakanımız Sayın Dr.Faruk ÖZLÜ'nün elinden almışlardır. Ödüle layık görülen projeler kısa bir sunum gerçekleştirerek yaptıkları işleri katılımcılara anlatmışlardır. İstanbul Görme Engelliler Bilgi Merkezi Projemizi anlatırken bütün hizmetleri gönüllülerin vasıtasıyla yaptığımızdan bahsedip, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin toplulumuzdaki engelli bireylerin bilgiye erişiminde sağladığı kolaylıklar anlatılmıştır. Emeği geçen başta Sn. Dr. Kadir Topbaş olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ederek sunum tamamlanmıştır.